It’s a Wrap 2021!

At the end of every year I like to reflect on my year and give gratitude for my accomplishments. I usually do this by writing it on the notes page of my daily planner. I also write manifestations for the following year on a new planner, except this year I haven't gone out to purchase one. This has really been a theme for me in December... I AM LATE FOR EVERYTHING. Its okay though I've forgiven myself for it. Its December 28th and im still not done wrapping Christmas gifts lol. I ended up getting a cold the day before Christmas Eve so it seems like my life has been on pause.

I'm sharing this letter that I wrote to myself that I will also be sharing on our Podcast, On This Frequency ; it is a letter on reflection for 2021 and what im looking forward to in 2022! There's also a little surprise in there, Enjoy!

Recording a Podcast

Have you listened to the latest episode of our podcast On This Frequency? Catch up on all our episodes.

DEAR NATALIE:

I AM SO PROUD OF YOU, YOU BAD ASS WOMAN YOU.

2021 HAS BEEN REALLY GOOD TO YOU.

YOU MAY HAVE WHINED, CRIED AND COMPLAINED BECAUSE THINGS DON’T COME EASY AND WHY SHOULD THEY, YOU ARE PRIVILEGED BEYOND MEASURE, OBSTACLES ARE HEALTHY AND NEEDED FOR GROWTH.

ALTHOUGH THE PANDEMIC HAS CONTINUED TO RAIN ON ALL OF YOUR PLANS TO RAGE AND HAVE FUN, YOU STILL MANAGED TO GET OUT AND MAKE THE BEST OF IT!

YOU HIKED LADDER CANYON IN THE CITY OF MECCA, CA

Ladder Canyon in Mecca, California

SIGNED UP FOR YOGA TEACHER TRAINING,

STARTED A PODCAST TO TALK ABOUT THINGS THAT ARE IMPORTANT TO YOU.

BECAME THE GODMOTHER TO NOT 1 BUT 2 CHILDREN

YOU CREATED PRIMAVERA COLOR LIMÓN AND STARTED A BLOG!

YOU SUCCESSFULLY GREW A MARIJUANA PLANT FROM SEED TO FLOWER,

AND YOU QUIT A JOB THAT WAS UNFULFILLING.

NATALIE YOU HAVE REALLY OUTDONE YOURSELF THIS YEAR BY UNAPOLOGETICALLY LEANING INTO YOUR INTUITION AND DOING WHAT YOU WANT WITHOUT ASKING FOR OUTSIDE OPINION, THIS IS BEAUTIFUL!

I KNOW THAT OFTEN YOU WANT THE APPROVAL OF THOSE NEAR AND DEAR, BUT AS YOU CONTINUE ON YOUR JOURNEY REMEMBER THAT NO ONE KNOWS YOU LIKE YOU KNOW YOU, AND YOUR PARENTS, YOUR HUSBAND AND SIBLINGS WILL WANT TO GUIDE YOU IN A CERTAIN DIRECTION ALMOST AS TO PROTECT YOU, TAKE IT WITH A GRAIN OF SALT AND DO WHAT YOU WANT ANYWAY. YOU ARE HERE TO DO AND LIVE. EVEN IF YOUR INTUITION TURNS OUT TO BE WRONG, THATS OKAY BECAUSE THATS HOW YOU WILL LEARN AND REBUILD.

NATALIE THERE IS ALREADY SO MUCH TO LOOK FORWARD TO IN 2022.

YOU WERE JUST INVITED JOINED A BOOK CLUB WITH WOMEN YOU HAVE NEVER MET AND THIS MIGHT BE A LITTLE OUT OF YOUR COMFORT ZONE BUT YOU ARE GOING TO LEARN A LOT FROM THEM, AND I KNOW YOU’VE BEEN LOOKING TO HAVE DEEPER CONNECTIONS AND OUTSIDE PERSPECTIVES WITH WOMEN LIKE YOU.

YOU HAVE DECIDED TO EMBARK IN A CAREER AS A FINANCIAL ADVISOR, WHICH WILL CHALLENGE YOU IN WAYS THAT YOU HAVE BEEN LOOKING TO, AND WILL ALSO HELP FAMILIES WITH THEIR FINANCIAL FUTURES, AS I KNOW THIS IS SOMETHING YOU ASPIRE TO DO. ITS GOING TO TAKE TIME FOR YOU TO GET YOUR RHYTHM GOING BUT YOU’RE GOING TO DO GREAT! NOW START STUDYING YOU HAVE A LOT OF EXAM PREP TO DO!

LASTLY, SOMETHING YOU’VE BEEN REALLY EXCITED AND REALLY SLEEPY ABOUT THESE LAST 3 MONTHS IS YOU’RE EXPECTING YOUR FIRST CHILD!! YOU HAVE BEEN AT SUCH GREAT PEACE WITH THIS AND HAVE GOTTEN A LOT OF SUPPORT FROM YOUR FAMILY AND FRIENDS. YOU’RE GOING TO BE AN AMAZING PARENT! ALL THAT YOU HAVE DONE UP TO THE MOMENT YOUR CHILD ARRIVES WILL PROBABLY HAVE NOTHING TO DO WITH RAISING A CHILD. THATS OKAY YOU’RE NOT DOING IT ALONE.

2021 YOU WERE GOOD TO ME 2022 LETS DO THIS! CHEERS 

We’re expecting!

Previous
Previous

Heal Naturally with These Simple Steps

Next
Next

A Scorpio Reflection